Recensies

Lees hier de ervaringen van verschillende ondernemers en organisaties die gebruik maken van de InstapWebsite en het SWiF CMS.

Geweldig

Pantarhei | 's-Hertogenbosch
Beoordeling: 4.5 van 5


Roel en Jeroen hebben voor mij met veel geduld en begrip, een prachtige website gemaakt. De samenwerking was geweldig. Ondanks het feit dat mijn werk voor hen onbekend was, hebben ze zich hierin goed verdiept. Ik ben enorm trots op mijn nieuwe site. Dank jullie wel

Gewoon instappen!

Domstad Advocatuur | Utrecht
Beoordeling: 4.5 van 5


Enigszins angstig was ik bij het instappen om mijn website op basis van het format van Swif te ontwikkelen. Ik was bang dat de website door het gebonden zijn aan een vast kader eigenheid zou verliezen. Niets is minder waar gebleken. Door de actieve bijdrage van Swif en de mogelijkheden die het format biedt kun je vrij voordelig een professionele unieke website ontwikkelen. Voorts is de InstapWebsite van Swif zeer gebruiksvriendelijk, de content kan door de gebruiker zelf eenvoudig en snel worden aangepast. Kortom, een top concept!

Dik tevreden!

Kim & Jialiang Wang, Wang's Chinese Medi | Oss
Beoordeling: 5 van 5


Het is een fijne samenwerking met Roel en Jeroen, twee spontane jongens die goed, professioneel, duidelijk en snel communiceren en goede support leveren! Mooie website die snel opgezet wordt en voor een mooie prijs, binnen een paar weken stond de website al online! ook krijgen wij leuke reacties van onze klanten over de website. Wij zijn dik tevreden!

Ontzettend tevreden

Guido & Lizeth, Domaine Les Teuillères | Lacam d'Ourcet, Frankrijk
Beoordeling: 5 van 5


Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met instapwebsite / Jeroen en Roel / Swif. In korte tijd was de site opgezet en het systeem is makkelijk zelf bij te houden. De communicatie is erg goed, snel, correct en duidelijk. Ook na oplevering van de site, nu een half jaar later is de support nog steeds aanwezig. En niet onbelangrijk: wij hebben al veel complimenten gehad voor de site van onze websitebezoekers.

Instapwebsite zonder gedoe!!

Ronald | Nieuwkuijk
Beoordeling: 5 van 5


Voor ons bedrijf Fixt4U op kamers zonder gedoe!!! Waren we op zoek naar een makkelijk eenvoudige website die we snel zelf kunnen onderhouden (fixen). Hij is super in het plaatsen van teksten en foto's. Daarbij wordt en op verschillende vlakken ook nog heel fijn meegedacht door de makers van de website met gruwelijke ondersteuning!! Samen hebben we deze website mooi gefixt!!! Met een nette instap prijs.

Super simpel en effectief

Rita van de Sande, Kinderfysio MWM | 's-Hertogenbosch
Beoordeling: 5 van 5


Onze praktijk voor Kinderfysiotherapie had al jaren een website. Deze was echter niet "google proof" en niet compatible voor alle nieuwe apparaten als smartphones en tablets. Daarnaast willen we natuurlijk zelf de site op een eenvoudige manier kunnen beheren, zodat deze up to date is en dynamisch. Met de instapwebsite was dit alles in 1 koop gerealiseerd. Het plaatsen van teksten, foto’s (zelfs filmpjes zijn mogelijk) is eenvoudiger dan op fb of linked in. We krijgen heel veel positieve reacties op de site en zijn significant beter vindbaar.

Precies wat ik zocht!

Krista van Dansschool 2Dance | Nuenen
Beoordeling: 4.5 van 5


Voor mijn dansschool was ik op zoek naar een website die niet alleen informatief is voor de leden en hun ouders, maar waarop ook de sfeer bij 2Dance tot uiting komt. De instapwebsite was precies wat ik zocht. Het beheren van de site is heel makkelijk, zodat ik foto's en video's van optredens snel online kan zetten. Ook nieuwsberichten plaatsen en de agenda bijhouden werkt heel fijn. En omdat alle informatie nu overzichtelijk online staat, is het aantal telefoontjes van ouders flink verminderd. Als je zoals ik enigszins beperkt bent in budget, maar toch een goede website wilt, dan is de instapwebsite zeker aan te raden!