WordPress als basis

WordPress is het beheersysteem dat op maat wordt gekoppeld aan een InstapWebsite. Via dit op maat gemaakte gebruiksvriendelijke systeem beheer je alle teksten, afbeeldingen, video’s en documenten. Bovendien kun je de site onbeperkt uitbreiden met subpagina’s.

Vele mogelijkheden

WordPress geeft je complete controle over de content van je website. Maak eenvoudig nieuwe subpagina’s aan, vul ze aan met paragrafen, voeg infoblokken toe en beheer je agenda, recensies en fotoalbums. Ondanks de vele mogelijkheden is het gebruik van het systeem zeer snel aan te leren, ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met dit soort systemen. Een basiskennis op het gebied van computerprogramma’s volstaat.

Flexibiliteit door paragrafen

De flexibiliteit van het beheersysteem zit ‘m vooral in de paragrafen, die je onbeperkt aan iedere pagina kunt toevoegen. Iedere paragraaf kun je voorzien van een titel, tekst, links, tabellen, afbeeldingen, video’s of documenten. Deze werkwijze biedt voldoende mogelijkheden om iedere pagina zeer specifiek in te richten.

Het ontwerp is leidend

Het inrichten van de website gebeurt automatisch binnen het vooraf vastgestelde ontwerp. Het is een bewuste keuze om lettertypes, lettergroottes, kleuren en achtergrondpatronen ‘vast te zetten’. Ook de positionering van elementen kan niet met het behulp van het beheersyteem worden aangepast. Dit levert namelijk een belangrijk voordeel op; de website behoudt een eenduidige uitstraling en werking. Voor de beheerder is het prettig dat er vrijwel niets ‘fout’ kan gaan; voor de bezoeker blijft de website overzichtelijk en eenduidig gestructureerd.

© instapwebsite.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacy